dilluns, 4 de febrer de 2013

Copa Osona de Trial a Folgueroles

Aquest diumenge Folgueroles va donar el tret de sortida a la temporada catalana de Bicitrial amb la disputa de la primera prova de la Copa Osona. El trial va tenir lloc en un entorn natural molt adient però sota un fort vent que en alguns moments va dificultar més les zones. La prova va ser un èxit i va comptar amb una alta participació: 155 inscrits!

Quatre pilots habituals del Biketrial SPT hi van ser presents: en Genís La Haba en Aleví, en Sergi Capdevila i en Marc Pareja en Open Verd i en Jorge Casales en Open Taronja.

Aquesta temporada en Genís (Borgonyà) s'ha estrenat en la categoria Aleví i això suposa que han augmentat el nivell de les zones respecte l'any passat. En Genís va fer un trial molt remarcable però un fiasco a la zona 3 de la segona volta, on a la primera volta havia marcat un 0, va fer que baixés algunes posicions. Tot i aquest fet en Genís va acabar el trial en setena posició i amb molt bones sensacions en la nova categoria.

En Sergi i en Marc tornaven a la competició després d'un temps d'absència i això els va suposar un handicap.
En Sergi, que degut a això va anar de més a menys, va tenir alguns dels anomenats "errors tontos" i van ser els responsables que penalitzés la màxima puntuació en zones que ja havia superat amb èxit anteriorment, quedant en vuitena posició de la classificació final, molt aprop dels seus rivals.
La sort d'en Marc va ser una mica diferent ja que abans dels trial va patir problemes mecànics i no va poder acabar el trial havent d'abandonar.

En Open Taronja, Jorge Casales va aconseguir una meritòria segona posició. El pilot de Gas Gas que és un gran aficionat a la bicicleta, utilitza el bicitrial com a esport complementari i en aquesta ocasió es va estrenar a la Copa Osona de Trial juntament amb Jeroni Fajardo que també hi va participar fent-se amb la primera posició.
En Jorge va realitzar una gran segona volta aconseguit tres zeros però un error puntual en la primera, falta del coneixament del reglament, va fer-lo penalitzar un fiasco que el va allunyar del primer lloc.Resultats de la prova

La propera cita és el dia 24 de febrer i es disputarà Roda de Ter / Les Masies de Roda.

Allà hi serem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada